Hulp bij toegankelijkheid

Skip to main content

Een offerte aanvragen


notariskantoor Weggemans

Het opmaken van aktes is geen standaardwerk. Daarvoor zijn er te veel individuele verschillen. Bovendien is het van belang te weten of er extra werkzaamheden moeten worden verricht zoals erfgenamenonderzoek, het opmaken van volmachten, onderzoek naar erfdienstbaarheden en dergelijke. 

Kortom, voor een écht op maat gesneden offerte dienen bij ons een aantal persoonlijke gegevens bekend te zijn. Wij wensen hier uiterst zorgvuldig mee om te gaan. Het door u laten verstrekken van deze gegevens via een open communicatiekanaal als internet, achten wij dan ook niet passend.

U ontvangt per omgaande een zeer scherpe offerte met toelichting. Natuurlijk kunt u naar aanleiding van de offerte nadere vragen aan ons kantoor stellen of direct een afspraak maken voor een kosteloze en altijd vrijblijvende eerste afspraak.

 

Uw gegevens

Velden met een * graag invullen, andere velden zijn niet verplicht.

Ruimte voor aanvullende informatie

Deze ruimte kunt u gebruiken om aanvullende informatie die voor ons van belang kan zijn te vermelden.

Voor welke dienst wenst u een vrijblijvende offerte of informatie te ontvangen?

Plaats een vinkje bij elke van toepassing zijnde dienst of aktesoort.

Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. Wij gebruiken de door u verstrekte persoonsgegevens alleen om u te voorzien van de door u aangevraagde informatie en de eventuele daaruit voortkomende dienstverlening. Zie onze disclaimer en AVG verklaring voor meer informatie.